Beliggenhet

Like ved marka.

Når du ønsker barnåler under føttene ligger Fredrikstadmarka noen skritt unna, med skiløyper, tur- og sykkelstier, bærplukking og badevann. For den ihuga skientusiasten blir Veum Hageby et sted hvor skigåing kan nytes 365 dager i året – Fredrikstad skiklubb har laget en flott helårs skiarena rett i nærheten.

Leiligheter og
rekkehus

Kort avstand til
sentrum

Parkanlegg og
lekeplasser

Eget nærsenter med
servicetilbud

Like ved
Fredrikstadmarka

Beliggenhet

Kort vei til sentrum.

I Veum Hageby ligger alt til rette for et allsidig liv. Avstanden til Fredrikstad sentrum er kort nok til at du fint når dit på sykkel, og veiene er bra nok til at turen blir trygg. Her får du alt en moderne norsk by kan gi deg av butikker, cafeer, restauranter, utesteder og offentlige tilbud.

I Veum Hageby vil hverdagen flyte lett. Det ligger flere barnehager og skoler innen kort og trygg gåavstand, buss til sentrum har holdeplass like ved og du er køfritt på E6 i løpet av minutter. Du er i Oslo på en drøy time, og på Hvaler eller Strømstad på ca. 30 minutter.

Veum Hageby blir et eldorado å vokse opp i. Grøntområdene blir store, de ligger tett og området blir fullstendig bilfritt. Det eneste dere trenger å se opp for, er kryssende trehjulssykkeltrafikk mellom lekeplassene. Å slippe barna dine rett ut til trygge omgivelser gjør hverdagen lettere for deg. Å løpe rett ut og leke gjør den morsommere, mer allsidig og spontant for barna.