Et ekstra godt naboskap.

Med Heime på laget dyrker vi et ekstra godt bomiljø og trivsel gjennom naturlige møteplasser og en egen brukervennlig app for hjelpsomme naboer og bruk og deling av tjenester. Å dele en egen park vil naturlig nok også gjøre mye for naboskapet i Veum Hageby, når værgudene smiler blir dette et naturlig sted å oppholde seg for store og små. Det blir en fin kvartalslekeplass for barna på fellesområdet. Du trenger ikke gå langt for å handle mat heller, det vil dukke opp en dagligvarebutikk like i nærheten. I et av de eksisterende byggene vil det også komme et flott samlingslokale med god takhøyde og store vinduer. Konfirmasjon, bryllup, rundt tall eller bare en skikkelig fest?
Fellesområder

Parsellhager og grønne områder

Veum Hageby får et ca 9000 kvadratmeter stort parkområde med felles grendehus og parsellhager.

Her kan du glede deg over en velstelt hage uten å løfte så mye som en hekksaks. Parken blir stelt og vedlikeholdt av profesjonelle gartnere, og det store, grønne området blir et fint og naturlig sosialt møtested for alle som bor der. Det blir en fin felles lekeplass for barna, og benker og områder for de voksne når de trenger en pust i bakken.

Leiligheter og
rekkehus

Kort avstand til
sentrum

Parkanlegg og
lekeplasser

Eget nærsenter med
servicetilbud

Like ved
Fredrikstadmarka

Skreddersydd naboskap

Et unikt bokonsept

Noe av det første du bør gjøre når du flytter til Veum Hageby, er å laste ned og bli kjent med appen Heime. Dette er en skreddersydd nabolagsapp der beboerne for eksempel kan be hverandre om hjelp til å lufte hunden eller vanne planter, låne verktøy, ha en kalender med fellesaktiviteter og muligheten til å reservere biler i en eventuell bildeleordning. Mulighetene er mange flere, og funksjonene i Heime-appen kan alltids skreddersys etter sameiets og beboernes behov.

Det er altså du, som skal bo i Veum Hageby, som sammen med Heime skal utvikle det konseptuelle innholdet. Det er allerede lagt noen gode forslag på bordet, som for eksempel inkluderer et filmrom, samlingslokale, trimrom, gjesteleilighet, drivhus og parsellhager.

Veum Hageby blir et eldorado å vokse opp i. Grønt- og fellesområdene ligger tett og området blir tilnærmet bilfritt. Det eneste dere trenger å se opp for, er kryssende trehjulssykkeltrafikk mellom lekeplassene. Å slippe barna dine rett ut til trygge omgivelser gjør hverdagen lettere for deg. Å løpe rett ut og leke gjør den morsommere, mer allsidig og spontant for barna.