Et liv I din egen landsby.

Det legges opp til et sosialt liv. Å dele en egen park vil naturlig nok gjøre mye for naboskapet i Veum Hageby, når værgudene smiler blir dette et naturlig sted å oppholde seg for store og små. Det blir en fin kvartalslekeplass for barna på fellesområdet. Du trenger ikke gå langt for å handle mat heller, det vil dukke opp en dagligvarebutikk like i nærheten. I et av de eksisterende byggene vil det også komme et flott selskapslokale med god takhøyde og store vinduer. Konfirmasjon, bryllup, rundt tall eller bare en skikkelig flott fest? Lokalet vil stå klart.
Fellesområder

Parkanlegg og lekeplasser.

I Veum Hageby kan du glede deg over en velstelt hage uten å løfte så mye som en hekksaks. Parken blir stelt og vedlikeholdt av profesjonelle gartnere, og det store, grønne området blir et fint og naturlig sosialt møtested for alle som bor der. Det blir en fin felles lekeplass for barna, og benker og områder for de voksne når de trenger en pust i bakken.

På Veum har det blitt dyrket frukt i årtier, og dette kommer til å fortsette. Dette blir også en del av fellesområdet, og avlingen deles mellom de som ønsker det.

Leiligheter og
rekkehus

Kort avstand til
sentrum

Parkanlegg og
lekeplasser

Eget nærsenter med
servicetilbud

Like ved
Fredrikstadmarka

Fellesområdene

Felles tilbudene.

Det kommer et eget treningsrom på ca. 50 kvm med garderobe. Utgiftene til dette blir dekket av fellesutgiftene. Det blir også smørebu og sykkelverksted. Og om alt dette ikke var nok, får innbyggerne i Veum Hageby et tilbud de aller færreste er forunt å ha: Et eget, stort felles selskapslokale. Dette vil ligge i en av de eksisterende, klassiske byggene og blir virkelig fint med eget kjøkken, store vinduer som gir førsteklasses lysforhold og egen scene. Konfirmasjon, bryllup, et rundt år, egen Veum-revy eller rett og slett en heidundrende fest?

Parkeringsplassen for biler blir utenfor boligområdet. Det blir opplegg for lading av el-biler og av el-sykkel.

Veum Hageby blir et eldorado å vokse opp i. Grøntområdene blir store, de ligger tett og området blir fullstendig bilfritt. Det eneste dere trenger å se opp for, er kryssende trehjulssykkeltrafikk mellom lekeplassene. Å slippe barna dine rett ut til trygge omgivelser gjør hverdagen lettere for deg. Å løpe rett ut og leke gjør den morsommere, mer allsidig og spontant for barna.