Nærområdet.

Flust av aktiviteter for liten og stor – der du bor.
Når du ønsker barnåler under føttene ligger Fredrikstadmarka noen skritt unna, med skiløyper, tur- og sykkelstier, bærplukking og badevann. For den ihuga skientusiasten blir Veum Hageby et sted hvor skigåing kan nytes 365 dager i året – Fredrikstad skiklubb har laget en flott helårs skiarena rett i nærheten.

Det blir eget carportanlegg på området for rekkehusbeboere , mens det for tomannsboligene blir lagt tilrette for carport i forbindelse med boligen. Det blir opplegg for lading av el-biler og kjapp tilgang til veier. Du er køfritt på E6 i løpet minutter, og matbutikker er en kjapp biltur unna. Vel så viktig som lading av el-bil blir den gode tilgangen til lading av el-sykkel.

Veum Hageby blir et perfekt sted å bruke sykkel på. Flatt, fint og oversiktlig. Det planlegges også et nærsenter i gåavstand, hvor det bl.a. er snakk om å etablere en dagligvarebutikk.

Hvordan voksne har det er ofte direkte knyttet opp til hvordan barna deres har det – og i Veum Hageby ligger alle forutsetninger godt til rette for at begge vil ha det fint. Området skråner svakt mot vest og det legges opp til begrenset bilbruk internt. Å slippe barna dine rett ut til trygge omgivelser gjør hverdagen lettere for voksne, å kunne løpe rett ut og leke gjør den morsommere, mer allsidig og spontant for barna.

En egen, stor lekeplass med apparater blir en garantert favoritt for de minste innbyggerne i Hagebyen, i tillegg får de store mengder med tumleplass i parkanlegget. Å løpe så fort de kan på gress er noe barn både elsker og har godt av – her kan de gjøre det i flere retninger.

Å komme seg til barnehage og skole blir også lekende lett, den nærmeste barnehagen ligger 3 minutters gange unna og barneskole er knappe 20 minutter unna til fots på trygg skolevei.