Skip to main content

Veum hageby pluss Heime er sant!

Veum Hageby AS har inngått en spennende avtale med Heime om å utvikle fellesarealene i Veum Hageby. Dette er gode nyheter for alle som har kjøpt bolig i Veum Hageby. Hold av torsdag 27. april og meld deg på en helt spesiell kveld – der alle som er interessert i å bidra til utformingen av fellesområdene oppfordres til å delta..

Avtalen med Heime vil omfatte utviklingen av et av Norges største felleskonsepter. Dette vil inkludere et stort område avsatt til parsellhager, et 9000 kvadratmeter stort parkområde med felles grendehus, og et område på ca. 3000 kvadratmeter som vil bli avsatt til lekeplass. Det er sameiet sammen med Heime vil utvikle det konseptuelle innholdet etter beboernes ønsker. Det er allerede noen gode forslag på bordet, som inkluderer et filmrom, samlingslokale, trimrom, gjesteleilighet, drivhus og parsellhager.

Alle som har kjøpt bolig i Veum Hageby oppfordres til å delta og bidra med sine innspill til utformingen av fellesområdene. Arrangementet vil bli avholdt i det kommende grendehuset, og det vil være en kveld full av underholdning, fingermat og muligheten til å mingle med kommende naboer. Utbyggeren vil også gi informasjon om fellesarealene og grendehuset. Gründerne i Heime vil presentere sin nabolags-app og vise hvordan den kan bidra til å forme et flott nabolag i Veum Hageby. Vi håper å se dere alle der!

Les mer om funksjonaliteten i appen på heime.com