25 rekkehus.

Rekkehusene blir på 115 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Her blir det en romslig entre og gang med inngang til separat WC, – dette er gull å ha når småttinger får det travelt med å komme hjem fra lekeplassen. Første etasje blir den sosiale møteplassen med en åpen kjøkken og stueløsning, med utgang til egen hage fra stuen.
Andre etasje er viet soverom – et større rom på ca. 15 kvadratmeter til voksne, og to mindre barneværelser på ca. 7. I andre etasje blir det også bad med WC, dusj og opplegg for vask- og tørkesøyle.

I tredje etasje blir det et ekstra sove-gjesterom/ kontor og en romslig loftstue. Her blir det også utgang til egen takterrasse med flott utsikt til området. Det blir en romslig sportsbod foran inngangsdøren, med plass til utstyret en aktiv familie bruker. Parkeringen blir i et carport-anlegg.

Dette blir boliger med fin standard. Entréen får flislagt gulv med grå fliser på 30×60 cm, et ypperlig og praktisk gulv for skotøy av alle slag i allslags vær. Soverom, oppholdsrom og kjøkken får 1-stavs eikeparkett på gulv, WC og bad får gulvfliser på 30×60, og dusjsonen på badet får fliser på 5×5 cm. Her blir veggene flislagt med fliser i samme størrelse som på gulvet. Badene leveres med servantskap med speil over servant og vegghengt WC.

Kjøkkenet får delikat innredning fra Strai i modell Tromsø. Et komplett sett med hvitevarer står og venter når dere flytter inn – oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kombiskap med kjøl/frys. Her kan dere glede dere over egen hjemmelaget mat før en eneste pappeske er åpnet opp.

Mange som flytter inn i helt ny bolig har ønske om å sette sitt eget preg på hjemmet sitt, og i Veum Hageby er valgmulighetene mange. Alternative gulv og fliser, andre overflater på kjøkkenet, andre farger på vegger, smarthusteknologi, lader for el-bil, solcelleanlegg på eget tak – her kan dere skape et hjem etter eget hjerte.

Alle får sin egen hageflekk, med en platting av impregnert materiale på utsiden av døren som leder fra stuen og ut i hagen. Når været er i godlaget blir hagen en naturlig utvidelse av stuen, og blir prydet med hekker og busker. Og like i nærheten venter kvaliteten svært få boligområder kan skilte med – et fellesområde med en kvalitet som trygt kan kalles parkmessig. Dette blir en sosial sone i en klasse for seg.